Hrvatsko društvo za zaštitu voda

HRVATSKA UDRUGA STRUČNJAKA ZAŠTITE PRIRODE I OKOLIŠA

Vas sa zadovoljstvom poziva na

TREĆU REGIONALNU KONFERENCIJU O PROCJENI UTJECAJA NA OKOLIŠ

HOTEL OLYMPIA, VODICE, HRVATSKA

13. – 16. rujna 2017. godine

Kao i ranijih godina, na konferenciji očekujemo tristotinjak sudionika, koji će održati više od 80 izlaganja. Uz izlaganja, održat će se i tri tematska okrugla stola, od čega jedan u organizaciji Partnera konferencije UNECE.

Rok za prijavu sažetaka je produljen do 30. lipnja 2017. godine!

Pozivamo Vas da se pridružite nizu međunarodnih renomiranih stručnjaka koji će svojim izlaganjima doprinijeti jačanju zaštite okoliša i prirode u Hrvatskoj, regiji te šire i prijavite svoje izlaganje!

UPUTE ZA AUTORE

Odabrani cjeloviti radovi će ove godine, osim u digitalnom Zborniku radova, biti objavljeni i u jednom od suradničkih časopisa: Inženjerstvo okoliša i The Holistic Approach to Environment.

Kroz svoja zadnja dva izdanja, konferencija se prometnula u važan događaj, ne samo za Hrvatsku, već i za širu regiju. Konferencija se naime pokazala kao jedinstvena prilika za stvaranje poznanstava i dogovaranje suradnje stručnih tvrtki iz različitih zemalja, ali još i značajnije, kao platforma kroz koju hrvatski i inozemni stručnjaci te drugi dionici postupaka, kroz dijeljenje svojih iskustava, pomažu svojim kolegama iz zemalja regije na njihovom putu prema članstvu u Europskoj uniji.

Ako ste već sudjelovali na našim konferencijama, sigurni smo da ćete doći i na Treću regionalnu konferenciju te se veselimo ponovnom druženju, a ukoliko još niste bili naš sudionik, radujemo se upoznavanju u Vodicama!

INFORMACIJE O KONFERENCIJI

PRIJAVA