Hrvatsko društvo za zaštitu voda

Jubilarna 10. po redu konferencija o problematici vodnih gubitaka u javnim vodoopskrbnim sustavima s naglaskom na upravljanje i održavanje, održat će se u ETNO PARKU ZAGREB u Maloj Mlaci, od 23.-24 travnja 2024. godine.

Organizator je g. Jurica Kovač (Aqua Libera d.o.o.), svima već dobro poznati savjetnik za problematiku gubitaka vode i digitalnu transformaciju vodoopskrbnih poduzeća, a sponzori su tvrtka Georg Fischer Piping Systems, PTMG Industrijski inženjering te GDi.

Potrebno je istaknuti drugi dan konferencije, 25.4., s izvrsnim predavačima iz nekoliko JIVU-a i važnim temama iz domene odvodnje i upravljanja UPOV-ima. Posebnost konferencije je mogućnost da odaberete dolazak samo za jedan dan koji vam odgovara svojim programom. U dugim pauzama između predavanja (sat vremena) bit će pružena prilika za druženje, komunikaciju i upoznavanje s novim ljudima i ponudom poslovnih sudionika sa štandovima. Radni dan završava s podjelom nagrada, ručkom i druženjem uz tamburaški sastav.

Dopune u programu u odnosu na 2. poziv;

  • prvog dana, 24.4., se u program predavanja na temu gubitaka vode pridružio i Dražen Vouk sa Građevinskog fakulteta u Zagrebu
  • dan ranije, 23.4., jedan od sponzora  konferencije, tvrtka GDi d.o.o. iz Zagreba organizira zaseban skup u hotelu Hilton Garden Inn na temu digitalizacije u raznim domenama, a potrebno je posebno istaknuti panel raspravu na temu “Budućnost vodnih usluga: Digitalna strategija za inteligentno upravljanje imovinom i resursima JIVU”.

Više detalja o skupu GDi-a i registracija (sudjelovanje je besplatno) na: https://gdi.net/hr/events-list/gdi-solutions-conference-digital-twins-oss-and-gis-for-desired-outcomes/ 

Dojmove s konferencije održane 2019. godine možete pogledati ovdje: https://youtu.be/XXrtpwe9KOU, a poster konferencije nalazi se ovdje.

Uvijek aktualna, ne sumnjamo da će i ove godine konferencija biti zanimljiva s mnogobrojnim posjetiocima, dio kojih Vas pozivamo da i Vi postanete, bilo prijavom na tel. +385 99 4555 443 ili e-mailom na jurica.kovac@mail.com ili jurica.kovac13@gmail.com.