Hrvatsko društvo za zaštitu voda

 

Poštovani članovi HDZV-a, HHD-a i HDON-a te svi ostali koji su bili zainteresirani za Okrugli stol „Nanos u vodnim sustavima – stanje i trendovi“,

ovim putem Vas pozivamo da pogledate završnu online prezentaciju Okruglog stola u petak, 20.11. 2020. godine u 12:00 sati, prema uputama u Pozivnici.

Nažalost, okolnosti vezane uz pandemiju korona virusa su bile previše limitirajuće te se skup nije mogao fizički održati u Varaždinu kako je planirano, niti se mogao završiti raspravom vezanom uz radove sadržane u Zborniku radova.

Nakon što se situacija sa pandemijom malo smiri i kada epidemiološke prilike dozvole, pozivamo vas u Varaždin da razgledate zanimljivu izložbu fotografija kolege Zdenka Kereše koja je vezana uz riječni nanos.

Zahvaljujemo svima na pomoći oko organizacije ovog Okruglog stola i pripremi Zbornika radova te se nadamo da će se stanje sa pandemijom uskoro popraviti kako bismo se i uživo vidjeli na nekom od skupova u organizaciji HDZV-a, HHD-a i HDON-a,

U ime programsko organizacijskog odbora Okruglog stola Dijana Oskoruš i Josip Rubinić te Hrvatsko društvo za zaštitu voda.