Hrvatsko društvo za zaštitu voda
Tags: ,

PRVA OBAVIJEST I POZIV NA PREDLAGANJE TEMA

Hrvatska komora inženjera građevinarstva organizira jedanaeste po redu Dane ovlaštenih inženjera građevinarstva od 9. – 11. lipnja 2016. godine u Opatiji.

Sada već tradicionalni Dani ovlaštenih inženjera građevinarstva prepoznati su kao prigoda za okupljanje stručnjaka različitih profila iz područja građevinarstva. Svi sudionici imaju priliku sudjelovati u raspravama i razmjeni mišljenja o temama od zajedničkog interesa, mogu naučiti nešto novo i družiti se izvan poslovnog okruženja. Prije svega cilj nam je osigurati kvalitetno, stručno i odgovorno obavljanje poslova u graditeljstvu djelovanjem na stalnoj izobrazbi i usavršavanju znanja i stručne kompetitivnosti u cilju unapređenja struke, njezina digniteta, odgovornosti i učinkovitosti.

Upravo zbog toga, ali i zbog želje da i ovi 11. Dani okupe najnovija znanstvena i stručna saznanja, iskustva i primjere dobre prakse, uvjereni smo kako ćemo i ove godine okupiti veliki broj sudionika.

Kako bi seminari i okrugli stolovi obuhvatili što više relevantnih stručnih tema iz područja graditeljstva, regulative i upravljanje projektima pozivamo sve zainteresirane članove Komore koji imaju neku stručnu temu koja bi mogla biti zanimljiva i drugima da dostave svoje prijedloge. Predložene teme bi trebale biti aktualne i zanimljive za članstvo naše Komore.

Prijedlog prezentacije s naslovom, kratkim opisom kao i s naznakom koju ulogu je predlagatelj imao u tome poslu/projektu molimo dostaviti Povjerenstvu do 7.3.2016. na mail hkig@hkig.hr