Hrvatsko društvo za zaštitu voda

Znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem

UPRAVLJANJE JEZERIMA I AKUMULACIJAMA U HRVATSKOJ
– Procesi, zaštita i valorizacija
i

OKRUGLI STOL
o aktualnoj problematici Vranskog jezera kod Biograda na Moru

Povodom druge obavijesti donosimo nove informacije:

Sva izlaganja na Skupu bit će u vidu usmenih prezentacija u samo jednoj dvorani s trajanjem od ukupno 12 minuta po prezentaciji. Predavanja će se na taj način zajednički pratiti i prodiskutirati. Smatrali smo da ćemo na taj način imati priliku da najaktivnije sagledamo interdisciplinarnu problematiku jezera, akumulacija i drugih zajezerenih površina u Hrvatskoj te se upoznamo s iskustvima iz regionalnog okruženja. Molimo Vas da pri pripremi prezentacija vodite računa o navedenom raspoloživom vremenu.

Uz 2. obavijest dostavljamo vam i predložak za prezentacije koje bi molili da pripremite i pošaljete barem par dana prije Skupa. Prvotna namjera bila je da se i prezentacije, dane u pdf formatu, kopiraju na CD zajedno s kolor verzijom Zbornika radova i uruče sudionicima skupa prilikom boravka u Biogradu na Moru. No, zbog količine prispjelih radova, što nas kao organizatore stvarno raduje, ali i do danas vrlo malog broja pristiglih prezentacija, morali smo promijeniti plan. Vaše će prezentacije nakon skupa biti postavljene na web stranicu s koje će ih sudionici skupa moći, unutar ograničenog vremenskog intervala, preuzeti s dogovorenom lozinkom, ili će vam pojedinačno biti poslan link za njihovo preuzimanje.

U predlošku prezentacije simbole vaše institucije najprikladnije je postaviti uz donji rub – uz ostale simbole institucija i društava uključenih u organizaciju skupa. Dani predložak je samo preporuka – možete, naravno, koristiti i neki drugi koji se koristi u vašoj instituciji, a mi ćemo u tom slučaju, radi jednoobraznosti, prilikom objedinjavanja svih prezentacija, staviti ispred nje samo danu naslovnu stranicu u predlošku.

Skup počinje u četvrtak, 4.5. u 10:30, a same registracije sudionika počinju istoga dana od 8:00 sati u hotelu Adriatic (u sklopu Ilirija Biograd hoteli) u Biogradu na Moru.

Svi sudionici smješteni su u hotelu Ilirija (pokraj hotela Adriatic)

Vrijeme check in-a je 14:00h i check out-a u 10:00h.

Dnevna karta za parking automobila je 50 kn, plaćanje se vrši na recepciji hotela prilikom check out-a

Za stručni dio pripreme skupa bit ćemo u kontaktu preko konferencijskog maila jezera.2017@gmail.com

Za sve druge informacije vezane uz skup i Vaš boravak u Biogradu na Moru slobodno kontaktirajte agenciju Ban Tours, kontakt osobu: Kristinu Kačurov.

Kontakt podaci:
BAN TOURS Kaptol 11, 10000 ZAGREB, CROATIA
Tel: +38514881807; Mob: +3850993178664
Mail: kristina.kacurov@bantours.hr

 

Mjesto: Biograd na Moru, Hrvatska

Vrijeme: 04. do 06. svibnja 2017. godine

Službena agencija konferencije je „Ban tours“, te se prijave vrše putem slijedećeg linka

http://www.bantours.hr/biograd-2017/upravljanje-jezerima-i-akumulacijama-u-hrvatskoj.aspx

DRUGA OBAVIJEST 

PRIJAVNI OBRAZAC

j2017.jpg - 617.19 KB

Organizatori:

Hrvatsko društvo za zaštitu voda

Hrvatsko hidrološko društvo

Hrvatsko društvo za odvodnju i navodnjavanje

PP Vransko jezero