Hrvatsko društvo za zaštitu voda

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Državnim hidrometeorološkim zavodom (DHMZ) organizira niz regionalnih sektorskih radionica o utjecaju vremena, klime i klimatskih promjena na pojedine sektore.

Svi gospodarski sektori osjetljivi su na vrijeme i klimu. Život u vrijeme klimatskih promjena zahtijeva prilagodbu svih segmenata gospodarstva, stoga Vas pozivamo na radionicu Utjecaj vremena, klime i klimatskih promjena na sektore graditeljstva, zaštite okoliša i energetike, koja će se održati u četvrtak, 20. veljače, u 10 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu, na adresi Draškovićeva 45 (dvorana na 1. katu).

Na radionici će biti prikazani proizvodi i usluge koje je DHMZ razvio za potrebe održivog razvoja energetike, zaštite okoliša i graditeljstva, nakon čega slijedi rasprava u kojoj su gospodarstvenici pozvani na razmjenu iskustva, iskazivanje potreba i razgovor sa stručnjacima DHMZ u cilju što bolje uzajamne suradnje i postizanja što boljih poslovnih rezultata.

Više informacija o programu i prijavu na radionicu dostupno je na sljedećoj poveznici: https://hgk.hr/radionica-utjecaj-klimatskih-promjena-na-sektore-graditeljstva-zastite-okolisa-i-energetike-najava.