Hrvatsko društvo za zaštitu voda

Poštovani kolegice i kolege,

Produljen je rok za prijavu sažetaka za 4. međunarodnu konferenciju VODE U OSJETLJIVIM I ZAŠTIĆENIM PODRUČJIMA (WSPA2024 konferencija) do 15. studenog 2023. godine!

WSPA2024 konferencija, koja će se održati u Puli, u razdoblju od 10. do 13. travnja 2024. godine, ima za cilj dati doprinos širenju znanstvenih spoznaja usmjerenih na nova, inovativna i troškovno isplativa rješenja za zaštitu voda i biološke raznolikosti, kao i izmjene pravnoga okvira koji se odnosi na osjetljiva i zaštićena područja.

Organizatori konferencije su Hrvatsko društvo za zaštitu voda i Europsko udruženje za vode (eng. European Water Association, EWA)

Međunarodni pokrovitelj je Svjetsko udruženje za vode (International Water Association, IWA), koje djeluje na globalnoj razini.

Prijave sažetaka i registracija sudionika obavljaju se online. Programski dio konferencije podijeljen je u pet tematskih područja s 54 teme koje obuhvaćaju sve aspekte zaštite voda i biološke raznolikosti u osjetljivim i zaštićenim područjima.

Osigurajte smještaj na vrijeme

Kako biste osigurali svoj smještaj na konferenciji WSPA2024, toplo preporučamo da isti osigurate dovoljno unaprijed. Predlažemo Vam hotel Park Plaza Histria koji je ujedno i mjesto održavanja konferencije. Boravak u kongresnom hotelu jamči Vam udobnost i jednostavan pristup svim aktivnostima kao i mogućnost umrežavanja s kolegama.

Isključivo za sudionike konferencije pripremili smo posebne hotelske cijene koje možete pogledati ovdje.

Imajte na umu da je po ovim posebnim cijenama dostupan ograničen broj soba, stoga preporučujemo da na vrijeme napravite rezervaciju kako ne biste imali povećane troškove ili poteškoće u pronalaženju odgovarajućeg smještaja, bilo na mjestu konferencije ili u okolici.

Kako bismo vam pružili fleksibilnost, nudimo mogućnost početne rezervacije vaših hotelskih soba za datume konferencije (10.–13. travnja) i naknadnih izmjena ako je potrebno, bez utjecaja na dogovorene cijene.

Kako biste osigurali željeni smještaj, ljubazno Vas molimo da svoju rezervaciju izvršite što je prije moguće. Svoje hotelske sobe možete jednostavno rezervirati prilikom registracije klikom ovdje.

Ako ste već registrirani, ali još niste rezervirali hotelsku sobu ili imate pitanja o smještaju, obratite se tehničkom organizatoru na email petra@spektar-holidays.hr.