Hrvatsko društvo za zaštitu voda
Tags:

U cilju informiranja stručne javnosti, Hrvatsko društvo za zaštitu voda, u suradnji s Hrvatskim vodama, Ministarstvom zaštite okoliša i energetike, UNESCO-IHE Institute for Water Education te Veleposlanstvom Kraljevine Nizozemske, organizira promociju hrvatskog izdanja stručne knjige u Zagrebu te ovim putem pozivamo članove našeg Društva i sve druge zainteresirane stručnjake na sudjelovanje.

Knjiga „Eksperimentalne metode u obradi otpadnih voda“ je dio internetskog programa obuke iz sanitarne hidrotehnike pri UNESCO-IHE Institute for Water Education u kojoj su okupljene i objedinjene inovativne eksperimentalne metode razvijene od strane istraživačkih skupina i koje se naveliko koriste u istraživanju i praksi obrade otpadnih voda. Napisana je za studente dodiplomskog i postdiplomskog studija, istraživače, laboratorijsko osoblje, upravitelje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda i ostale stručnjake u vodnogospodarskom sektoru.

Promocija će se održati 16. studenog 2016. godine s početkom u 12:00 h u poslovnoj zgradi Hrvatskih voda u Zagrebu, Ulica grada Vukovara 220 (Velika dvorana 28 A/prizemlje).

Picture2.jpg - 69.92 KB

Prijavnica

Program

Prijaviti se možete i putem weba ovdje

Ulaz je BESPLATAN za sve sudionike.