Hrvatsko društvo za zaštitu voda

U ime Organizacijskog i programskog odbora, pozivamo sve zainteresirane na 14. Hrvatski biološki kongres koji će se održati od 12.-16.10.2022. godine u Puli. Na 14. Hrvatskom biološkom kongresu moći ćete predstaviti rezultate svojih istraživanja kroz usmena i posterska priopćenja u okviru osam tematskih sekcija koncipiranih u interesne skupine (Genetika, stanična i molekularna biologija; Evolucija, sistematika, filogenija i biogeografija; Mikrobiologija; Biologija mora; Biologija kopna i kopnenih voda; Toksikologija i ekotoksikologija; Konzervacijska biologija, zaštita prirode i okoliša; Komparativna fiziologija, imunobiologija i biologija čovjeka, Biomedicina).

Tijekom trajanja ovog kongresa održati će se tri simpozija: 8. Simpozij Hrvatskog društva za biljnu biologiju, 4. Simpozij edukacije biologije i Simpozij „Okolišna DNA”. Na kongresu Vas očekuju plenarna predavanja pozvanih predavača o najnovijim saznanjima u području bioloških znanosti.

Nadamo se da ćete konstruktivno i produktivno raspravljati na okruglim stolovima te biti zadovoljni s izborom zanimljivih i korisnih radionica.
Svime time željeli bismo zaokupiti vašu pozornost i pridonijeti znanstvenoj i stvaralačkoj atmosferi Hrvatskog biološkog kongresa.

Važni datumi:

Krajnji rok za prijavu i zaprimanje sažetaka: 01. lipnja 2022.

Krajnji rok za recenziju i prihvat sažetaka: 30. lipnja 2022.

Prijava sudjelovanja i niža kotizacija: 15. svibnja 2022.

Poželjni rok za rezervaciju smještaja: 15. lipnja 2022. (nakon toga roka potvrda smještaja ovisit će o raspoloživosti u hotelu, stoga preporučujemo što raniju prijavu).

Veselimo se ponovnom susretu i druženju u listopadu!