Hrvatsko društvo za zaštitu voda

Pozivamo Vas na drugu nacionalnu radionicu projekta „FRAMWAT – Okvir za poboljšanje vodne bilance i ublažavanje unosa hranjivih tvari primjenom mjera za zadržavanje voda manjeg opsega“, koja će se održati u četvrtak, 12. prosinca 2019. godine u poslovnoj zgradi Hrvatskih vodadvorana Josipa Jurja Strossmayera u prizemlju, Ulica grada Vukovara 220, 10000 Zagreb s početkom u 11:00 sati. Projekt FRAMWAT završava u lipnju 2020. godine, a na radionici će se predstaviti do sada ostvareni rezultati rada na projektu.

Radionica će se održati prema sljedećem dnevnom redu:

 

1 – Uvod

2 – Prezentacija projekta i do sada ostvarenih rezultata na projektu „FRAMWAT – Okvir za poboljšanje vodne bilance i ublažavanje unosa hranjivih tvari primjenom mjera za zadržavanje voda manjeg opsega“, Alan Cibilić, dipl.ing.građ, Hrvatske vode.

Pitanja i odgovori

3 – Prezentacija Studije „PROJEKT FRAMWAT – Analiza učinka malih retencijskih mjera na smanjenje nutrijenata na slivu Bednje, Renata Šutić, dipl.ing.građ, Institut za elektroprivredu, Zagreb.

Pitanja i odgovori

4 – Završna rasprava

Za uspjeh radionice i projekta neophodno je sudjelovanje što više dionika, stoga Vas pozivamo da se odazovete ovom pozivu i svojim sudjelovanjem u raspravi o mnogobrojnim izazovima vezanim uz primjenjivanje prirodnih mjera pridonesete kvaliteti radionice. Poziv na ovu radionicu slobodno proslijedite potencijalno zainteresiranim institucijama, udrugama i pojedincima.

Očekuje se da će radionica završiti oko 13:00 sati.

Molim Vas da svoj dolazak potvrdite do 10.12.2019. (utorak) do 16 sati na e-mail: acibilic@voda.hr

Više informacija o projektu FRAMWAT:  http://www.interreg-central.eu/Content.Node/FramWat.html