Hrvatsko društvo za zaštitu voda

Poštovani,

Od 1. svibnja 2023. godine otvara se mogućnost prijave sudionika na 4. međunarodnu konferenciju o vodama u osjetljivim i zaštićenim područjima (WSPA2024 konferencija), koja će se održati od 10.-13. travnja 2024. godine u Puli. U okviru prijave za sudjelovanje na konferenciji, zainteresirani se mogu prijaviti i na radionicu, koja će se održati 10. travnja 2024. godine.

Ova radionica, pod nazivom: Integralno upravljanje otpadnim vodama – od razine kućanstva do sagledavanja problema na cijelom slivnom području“ osmišljena je s ciljem da, kroz sveobuhvatan i interdisciplinaran pristup, omogući polaznicima stjecanje novih znanja koja su izravno primjenjiva u stručnoj praksi.

Radionica će omogućiti polaznicima stručno usavršavanje iz područja tehničkih znanosti, polja građevinarstvo, kemijsko inženjerstvo i rudarstvo, nafta i geološko inženjerstvo te iz područja prirodnih znanosti, polja interdisciplinarne prirodne znanosti.

Na radionicu se mogu prijaviti svi zainteresirani sudionici. Svakom polazniku radionice bit će dodijeljena potvrda o završenom stručnom usavršavanju, a sudionicima iz polja građevinarstvo i potvrda o bodovanju za stručno usavršavanje u graditeljstvu.

Detaljan opis ishoda učenja radionice prikazan je na web stranici: 4th International Conference WATERS IN SENSITIVE AND PROTECTED AREAS (wspa2024.org). Voditelji radionice su prof. Dražen Vouk s Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i prof. Zoran Nakić s Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Broj sudionika je, uvažavajući karakter radionice, ograničen na četrdeset (40). S obzirom da je HDZV glavni organizator ove konferencije, rezervirali smo četiri (4) mjesta za članove našega društva, kao moguće sudionike radionice, uz napomenu da svi sudionici radionice plaćaju kotizaciju za radionicu (cijena kotizacije prikazana je na web stranici: 4th International Conference WATERS IN SENSITIVE AND PROTECTED AREAS (wspa2024.org).).

Molimo vas da vaš mogući interes za sudjelovanjem na ovoj radionici iskažete do 15. svibnja 2023. godine i to e-mailom, koji ćete poslati na e-mail adresu tajnika konferencije, gospodina Josipa Rubeše (josip.rubesa@voda.hr). Primitkom potvrde vašega sudjelovanja e-mailom, vaše mjesto na radionici će biti rezervirano na vaše ime do 30. lipnja 2023. godine, do kada je potrebno napraviti i formalnu prijavu na radionicu putem web stranice.

Naglašavamo da su za članove HDZV-a osigurani značajni popusti na kotizaciju za radionicu.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji.

S poštovanjem,

Organizacijski odbor WSPA2024 konferencije