Napravite account

*

*

*

*

*

*

Zaboravili ste lozinku?

*

Poziv na promociju knjige: Eksperimentalne metode u obradi otpadnih voda

Picture2.jpg - 69.92 KBU cilju informiranja stručne javnosti, Hrvatsko društvo za zaštitu voda, u suradnji s Hrvatskim vodama, Ministarstvom zaštite okoliša i energetike, UNESCO-IHE Institute for Water Education te Veleposlanstvom Kraljevine Nizozemske, organizira promociju hrvatskog izdanja stručne knjige u Zagrebu te ovim putem pozivamo članove našeg Društva i sve druge zainteresirane stručnjake na sudjelovanje.

Knjiga „Eksperimentalne metode u obradi otpadnih voda“ je dio internetskog programa obuke iz sanitarne hidrotehnike pri UNESCO-IHE Institute for Water Education u kojoj su okupljene i objedinjene inovativne eksperimentalne metode razvijene od strane istraživačkih skupina i koje se naveliko koriste u istraživanju i praksi obrade otpadnih voda. Napisana je za studente dodiplomskog i postdiplomskog studija, istraživače, laboratorijsko osoblje, upravitelje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda i ostale stručnjake u vodnogospodarskom sektoru.

  Promocija će se održati 16. studenog 2016. godine s početkom u 12:00 h u poslovnoj zgradi Hrvatskih voda u Zagrebu, Ulica grada Vukovara 220 (Velika dvorana 28 A/prizemlje).

 

pdf_icon.png - 3.62 KBPrijavnica

pdf_icon.png - 3.62 KBProgram

Prijaviti se možete i putem weba ovdje

 Ulaz je BESPLATAN za sve sudionike.


 

TOP